Urang Spésialisasi dina

Surge Alat palindung (SPD)

Fasilitas Tés Canggih
Prosés dikawasa
Performance diukur
Solusi profésional

Dipercaya ku Seueur Perusahaan Listrik

Langkung ti 1200 perusahaan ti 35 nagara percanten ka kami, jumlahna ningkat.

Alat Pelindung AC Surge

Tipe 1, tipe 2, tipe 3 surge protective devices (SPDs) pikeun sistem catu daya AC kalayan kualitas premium sareng reliabilitas anu teu cocog.

Ketik 1 SPD

Ketik 1 + 2 SPD

Ketik 1 + 2 SPD

Ketik 2 SPD

DC Surge Protection Alat

Tipe 1 + 2, tipe 2 surge alat pelindung (SPDs) pikeun Solar Panel / PV / DC / Inverter kalawan kualitas premium sarta reliabiliti unmatched.

Ketik 1 + 2 SPD

Ketik 1 + 2 SPD

Ketik 2 SPD

Ketik 2 SPD

Aplikasi tina Alat Pelindung Surge

Rupa-rupa alat pelindung surge (SPD) LSP pikeun fotovoltaik, sistem panyimpen énergi, tegalan surya, lampu LED, situs sél, situs industri, sistem kaamanan, fasilitas perawatan cai, pusat data jsb.

Perlindungan surge pikeun pamasangan pembangkit listrik PV

Pembangkit listrik PV nampilkeun résiko luhur tina dampak kilat langsung sareng surges kusabab daérah anu kakeunaan ageung sareng panjang konduktor listrik.

Perlindungan surge PV pikeun gedong industri sareng umum

Dina raraga ngahindarkeun downtime pisan ongkosna mahal jeung leungit produktivitas balukar tina serangan kilat langsung atawa teu langsung.

Photovoltaic Surge Protection pikeun Instalasi padumukan

Pertimbangkeun surge ngajaga kaluaran AC tina Inverter nu nyambung langsung kana grid kakuatan listrik ogé sisi input DC tina Inverter fed ku modul PV.

Perlindungan surge pikeun Sistem Panyimpenan Énergi (ESS)

Sistem Panyimpen Énergi (ESS) ngaréspon, boh, kana masalah kauangan pikeun ningkatkeun manajemén énergi (manajemén puncak / régulasi frékuénsi).

Surge Protection pikeun situs Industrial

Biaya surge pinuh ngajagi pabrik industri diwatesan sareng masihan katenangan pikiran yén sistem anjeun bakal operasional nalika anjeun peryogi pisan.

Surge Protection pikeun situs sél

Lokasi di titik luhur, ayana pylons (risiko dampak ngaronjat) jeung pamakéan alat sénsitip ngajadikeun stasiun telepon sélulér korban husus tina kilat.

Certified ku TUV-Rheinland

TUV, CB jeung sertifikasi CE. Surge Protective Devices (SPD) diuji dumasar kana IEC/EN 61643-11 sareng IEC/EN 61643-31.

Sertipikat TUV Alat Pelindung AC Surge SPD Tipe 1 Tipe 2 FLP12,5-275 FLP7-275
Sertipikat CB Alat Pelindung AC Surge SPD Tipe 1 Tipe 2 FLP12,5-275 FLP7-275
Sertipikat CE Alat Pelindung AC Surge SPD Tipe 1 Tipe 2 FLP12,5-275 FLP7-275

kustomisasi

Kami ngabantosan anjeun dina unggal léngkah pikeun ngajantenkeun syarat anjeun janten alat pelindung surge tangible (SPD) sareng insinyur profésional sareng berpengalaman anu nyadangkeun.

AC surge Alat pelindung SPD Tipe 1 Kelas B FLP25-275 3+1

Ketik 1 SPD

Alat panyalindungan surge AC SPD Kelas B + C Tipe 1 Tipe 2 FLP12,5-275 3 + 1

Ketik 1 + 2 SPD

Alat panyalindungan surge AC SPD Tipe 2 Kelas C SLP40-275 3+1

Ketik 2 SPD

Alat panyalindungan surge AC SPD Tipe 2 Kelas C SLP40K-275 1+1

SPD kompak

Palanggan Testimonial

Dijieun ku bahan anu tiasa dipercaya sareng karya anu disampurnakeun, ku ngagunakeun desain modular sareng struktur internal anu wajar, alat pelindung surge kami (SPDs) gaduh prestasi pareum busur anu saé pikeun nyocogkeun ka kabutuhan situs khusus anjeun. 

LSP mangrupikeun perusahaan paling saé anu urang damel. Alat pelindung lonjakan anu disayogikeun ku LSP mangrupikeun kaayaan seni, kualitas anu saé sareng paling penting nyandak sadayana persetujuan agénsi internasional anu diperyogikeun sapertos TUV, CB, CE anu penting pisan di Perancis.
Tim-Wolstenholme
Tim Wolstenholme
LSP mangrupikeun produsén alat pelindung surge anu paling profésional pikeun tingkat panyalindungan anu diperyogikeun… nyaéta salah sahiji ti saeutik perusahaan anu nawiskeun kamampuan alat uji sareng insinyur pikeun mastikeun parameter sadaya desain sareng produk na.
Edward-Woo
Edward Woo
Saatos cooperated kalawan LSP, abdi tiasa disebutkeun yen LSP mangrupakeun parusahaan standar tinggi jeung insinyur teknis tinggi na staf pabrik. Gawe sareng LSP gampang pisan dilakukeun sabab sadaya patarosan ngeunaan kisaran alat pelindung lonjakanna gampang dijelaskeun sareng dikirimkeun gancang.
Frank-Tido
Frank Tido

Pedoman Alat Pelindung Surge (SPD).

LSP Guide to Surge Protective Devices (SPDs): pilihan, aplikasi jeung téori

Kasalametan anjeun, perhatian kami!

Alat pelindung lonjakan anu dipercaya LSP dirancang pikeun nyumponan kabutuhan panyalindungan pamasangan ngalawan kilat sareng lonjakan anu ngaganggu operasi alat, nyababkeun gagal, ngirangan umurna, atanapi malah ngancurkeunana.

Request Quote a