Ne jemi të specializuar në

Pajisja mbrojtëse e mbitensionit (SPD)

Pajisjet e avancuara të testimit
Proceset e kontrolluara
Performanca e matshme
Zgjidhje profesionale

I besuar nga kompani të shumta elektrike

Na besojnë më shumë se 1200 kompani nga 35 vende, sasia po rritet.

Pajisjet mbrojtëse të rrymës elektrike

Pajisjet mbrojtëse të tensionit të tipit 1, tipi 2, tipi 3 (SPD) për sistemet e furnizimit me energji AC me cilësi premium dhe besueshmëri të pakrahasueshme.

Lloji 1 SPD

Lloji 1 + 2 SPD

Lloji 1 + 2 SPD

Lloji 2 SPD

Pajisjet e mbrojtjes nga mbitensionet DC

Pajisjet mbrojtëse nga mbitensionet e tipit 1+2, tipi 2 (SPD) për panele diellore / PV / DC / Inverter me cilësi premium dhe besueshmëri të pakrahasueshme.

Lloji 1 + 2 SPD

Lloji 1 + 2 SPD

Lloji 2 SPD

Lloji 2 SPD

Aplikimi i pajisjeve mbrojtëse nga mbitensionet

Gama e gjerë e pajisjeve mbrojtëse (SPD) të LSP-së për fotovoltaikë, sisteme të ruajtjes së energjisë, ferma diellore, ndriçim LED, vende celulare, vende industriale, sisteme sigurie, objekte të trajtimit të ujit, qendra të dhënash etj.

Mbrojtja nga mbitensionet për instalimet e termocentraleve FV

Termocentralet PV paraqesin një rrezik të lartë të goditjes direkte të rrufesë dhe mbitensioneve për shkak të zonës së madhe të ekspozuar dhe gjatësisë së madhe të përçuesve elektrikë.

Mbrojtje nga mbitensionet e PV për ndërtesa industriale dhe publike

Për të shmangur ndërprerjen shumë të kushtueshme dhe produktivitetin e humbur që rezulton nga një goditje e drejtpërdrejtë ose e tërthortë nga rrufeja.

Mbrojtje fotovoltaike ndaj rrymës për instalime banesore

Konsideroni mbrojtjen e mbitensionit të daljes AC të inverterit që lidhet drejtpërdrejt me rrjetin elektrik, si dhe në anën e hyrjes DC të inverterit të ushqyer nga modulet PV.

Mbrojtja nga mbitensionet për sistemet e ruajtjes së energjisë (ESS)

Sistemi i Ruajtjes së Energjisë (ESS) i përgjigjet, ose një çështjeje financiare për të përmirësuar menaxhimin e energjisë (menaxhimi i pikut/rregullimi i frekuencës).

Mbrojtja nga mbitensionet për vendet industriale

Kostoja e mbrojtjes së plotë të një impianti industrial është e kufizuar dhe siguron paqe mendore se sistemi juaj do të jetë funksional kur ju nevojitet më shumë.

Mbrojtja nga mbitensionet për faqet e qelizave

Vendndodhja në pika të larta, prania e shtyllave (rritja e rrezikut të goditjes) dhe përdorimi i pajisjeve të ndjeshme i bëjnë stacionet e telefonisë celulare viktima të privilegjuara të rrufesë.

Certifikuar nga TUV-Rheinland

Çertifikimi TUV, CB dhe CE. Pajisjet mbrojtëse nga mbitensionet (SPD) të testuara sipas IEC/EN 61643-11 dhe IEC/EN 61643-31.

Certifikata TUV Pajisja mbrojtëse nga mbitensionet AC SPD Lloji 1 Lloji 2 FLP12,5-275 FLP7-275
Certifikata CB Pajisje mbrojtëse nga mbitensionet AC SPD Lloji 1 Lloji 2 FLP12,5-275 FLP7-275
Certifikata CE Pajisje mbrojtëse nga mbitensionet AC SPD Lloji 1 Lloji 2 FLP12,5-275 FLP7-275

Customization

Ne ju ndihmojmë me çdo hap për t'i kthyer kërkesat tuaja në pajisje mbrojtëse të prekshme nga mbitensionet (SPD) me inxhinierë profesionistë dhe me përvojë që mbështesin.

Pajisja mbrojtëse nga mbitensionet AC SPD Lloji 1 Klasa B FLP25-275 3+1

Lloji 1 SPD

Pajisja e mbrojtjes nga mbitensionet AC SPD Klasa B+C Lloji 1 Lloji 2 FLP12,5-275 3+1

Lloji 1 + 2 SPD

Pajisja e mbrojtjes nga mbitensionet AC SPD Lloji 2 i klasit C SLP40-275 3+1

Lloji 2 SPD

Pajisja e mbrojtjes nga mbitensionet AC SPD Lloji 2, Klasa C SLP40K-275 1+1

SPD kompakte

Dëshmia e klientëve

Të krijuara me materiale të besueshme dhe mjeshtëri të rafinuar, duke përdorur dizajn modular dhe strukturë të arsyeshme të brendshme, pajisjet tona mbrojtëse nga mbitensioni (SPD) mburren me performancë të shkëlqyeshme të shuarjes së harkut për t'iu përshtatur kërkesave specifike të faqes tuaj. 

LSP është një nga kompanitë më të mira me të cilat ne punojmë. Pajisjet mbrojtëse të rrymës të ofruara nga LSP janë të nivelit të fundit, cilësi të shkëlqyeshme dhe më e rëndësishmja mbartin të gjitha miratimet e nevojshme të agjencisë ndërkombëtare si TUV, CB, CE, e cila është jashtëzakonisht e rëndësishme në Francë.
Tim-Wolstenholme
Tim Wolstenholme
LSP është prodhuesi më profesional i pajisjeve mbrojtëse nga mbitensionet e çdo niveli të mbrojtjes që kërkohet…është një nga kompanitë e pakta që ofron një aftësi të plotë të pajisjeve testuese dhe inxhinierëve për të konfirmuar parametrat e të gjitha modeleve dhe produkteve të tyre nga mbitensionet.
Edward-Woo
Edward Woo
Pas bashkëpunimit me LSP-në, mund të them se LSP është një kompani me standarde të larta me inxhinierë teknikë të lartë dhe staf të fabrikës. Puna me LSP bëhet kaq lehtë sepse të gjitha pyetjet në lidhje me gamën e pajisjeve të tyre mbrojtëse nga mbitensionet shpjegohen kaq lehtë dhe shpërndahen shpejt.
Frank-Tido
Frank Tido

Udhëzimet për pajisjen mbrojtëse nga mbitensionet (SPD).

Udhëzues LSP për pajisjet mbrojtëse nga mbitensionet (SPD): përzgjedhja, aplikimi dhe teoria

Siguria juaj, shqetësimi ynë!

Pajisjet e besueshme të mbrojtjes nga mbitensionet e LSP-së janë krijuar për të përmbushur nevojat e mbrojtjes së instalimeve kundër rrufesë dhe mbitensioneve që pengojnë funksionimin e pajisjeve, shkaktojnë dështime, reduktojnë jetëgjatësinë e tyre ose madje i shkatërrojnë ato.

Kërkesë një Citim