We Spesialisasi ing

Piranti Surge Protective (SPD)

Fasilitas Tes Lanjut
Proses Kontrol
Kinerja sing bisa diukur
Solusi Profesional

Dipercaya dening Akeh Perusahaan Listrik

Luwih saka 1200 perusahaan saka 35 negara sing percaya, jumlahe saya tambah.

Piranti Proteksi AC Surge

Piranti proteksi lonjakan (SPD) jinis 1, jinis 2, jinis 3 kanggo sistem sumber daya AC kanthi kualitas premium lan linuwih sing ora ana tandhingane.

Tipe 1 SPD

Tipe 1 + 2 SPD

Tipe 1 + 2 SPD

Tipe 2 SPD

Piranti Proteksi Surge DC

Tipe 1 + 2, jinis 2 surge protective devices (SPDs) kanggo Panel Surya / PV / DC / Inverter kanthi kualitas premium lan linuwih sing ora ana tandhingane.

Tipe 1 + 2 SPD

Tipe 1 + 2 SPD

Tipe 2 SPD

Tipe 2 SPD

Aplikasi Piranti Proteksi Surge

Piranti pelindung lonjakan (SPD) LSP kanggo fotovoltaik, sistem panyimpenan energi, peternakan solar, lampu LED, situs sel, situs industri, sistem keamanan, fasilitas perawatan banyu, pusat data lsp.

Proteksi lonjakan kanggo instalasi pembangkit listrik PV

Pembangkit listrik PV duwe risiko kena pengaruh kilat langsung lan mundhak amarga wilayah sing akeh lan dawa konduktor listrik.

Proteksi lonjakan PV kanggo bangunan industri lan umum

Kanggo ngindhari downtime sing larang banget lan ilang produktivitas amarga sambaran petir langsung utawa ora langsung.

Photovoltaic Surge Protection kanggo Instalasi Residential

Coba surge nglindhungi output AC saka Inverter sing nyambung langsung menyang kothak daya listrik uga sisih input DC saka Inverter dipakani dening modul PV.

Proteksi lonjakan kanggo Sistem Panyimpenan Energi (ESS)

Sistem Panyimpenan Energi (ESS) nanggapi masalah finansial kanggo nambah manajemen energi (manajemen puncak / regulasi frekuensi).

Surge Protection kanggo situs Industrial

Biaya mundhak kanthi lengkap kanggo nglindhungi pabrik industri diwatesi lan menehi katentreman yen sistem sampeyan bakal operasional nalika sampeyan butuhake.

Surge Protection kanggo situs sel

Lokasi ing titik dhuwur, anane pylons (tambah risiko impact) lan nggunakake peralatan sensitif ndadekake stasiun telpon seluler korban hak istimewa saka kilat.

Certified dening TUV-Rheinland

TUV, CB lan sertifikasi CE. Surge Protective Devices (SPD) diuji miturut IEC/EN 61643-11 lan IEC/EN 61643-31.

Sertifikat TUV Piranti Pelindung AC Surge SPD Tipe 1 Tipe 2 FLP12,5-275 FLP7-275
Sertifikat CB Piranti Pelindung AC Surge SPD Tipe 1 Tipe 2 FLP12,5-275 FLP7-275
Sertifikat CE Piranti Pelindung AC Surge SPD Tipe 1 Tipe 2 FLP12,5-275 FLP7-275

pangaturan

Kita nulungi sampeyan ing saben langkah kanggo ngowahi syarat sampeyan dadi piranti pelindung lonjakan nyata (SPD) kanthi cadangan insinyur profesional lan berpengalaman.

Piranti Proteksi Surge AC SPD Tipe 1 Kelas B FLP25-275 3+1

Tipe 1 SPD

Piranti Proteksi Lonjakan AC SPD Kelas B+C Tipe 1 Tipe 2 FLP12,5-275 3+1

Tipe 1 + 2 SPD

Piranti Proteksi Surge AC SPD Tipe 2 Kelas C SLP40-275 3+1

Tipe 2 SPD

Piranti Proteksi Surge AC SPD Tipe 2 Kelas C SLP40K-275 1+1

SPD kompak

Testimoni Pelanggan

Digawe kanthi bahan sing dipercaya lan pengerjaan sing apik, kanthi nggunakake desain modular lan struktur internal sing cukup, piranti pelindung lonjakan (SPD) kita duwe kinerja pemadam busur sing apik banget sing cocog karo kabutuhan situs sampeyan. 

LSP minangka salah sawijining perusahaan paling apik sing digunakake. Piranti proteksi lonjakan sing disedhiyakake dening LSP minangka negara seni, kualitas apik lan sing paling penting nggawa kabeh persetujuan agensi internasional sing dibutuhake kayata TUV, CB, CE sing penting banget ing Prancis.
Tim-Wolstenholme
Tim Wolstenholme
LSP minangka produsen piranti protèktif lonjakan paling profesional kanggo tingkat proteksi apa wae sing dibutuhake… minangka salah sawijining sawetara perusahaan sing nawakake peralatan tes lengkap lan insinyur kanggo ngonfirmasi paramèter kabeh desain lan produk lonjakan.
Edward-Wuh
Edward Woo
Sawise kerja sama karo LSP, aku bisa ujar manawa LSP minangka perusahaan standar kanthi insinyur teknis lan staf pabrik sing dhuwur. Nggarap LSP gampang banget amarga kabeh pitakonan babagan piranti protèktif mundhak gampang diterangake lan dikirim kanthi cepet.
Frank-Tido
Frank Tido

Pedoman Surge Protective Device (SPD).

Pandhuan LSP kanggo Surge Protective Devices (SPDs): pilihan, aplikasi lan teori

Keamanan sampeyan, keprihatinan kita!

Piranti proteksi lonjakan sing dipercaya LSP dirancang kanggo nyukupi kabutuhan proteksi instalasi saka bledheg lan lonjakan sing ngganggu operasi peralatan, nyebabake gagal, nyuda umure, utawa malah ngrusak.

Nyuwun Quote a